Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg søke om støtte til ungdomsbedriften vår? 

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og 3 andre medelever har startet ungdomsbedrift og ser nå etter bedrifter som kan sponse oss. Ungdoms bedriften vår går ut på å lage t-skjorter og kopper med selv laget trykk. Vi prøver å få lagd produktene våre så billig som mulig, da de er mest rettet mot ungdom og studenter (en målgruppe som ikke nødvendigvis har alt av penger) Vi har prøvd å søke sponsormidler hos flere bedrifter, men de fleste har ikke vært åpne for det. Vet dere om noen som muligens kunne ha vært åpen for sponsorsøknader? Er der i det hele tatt noen som støtter ungdomsbedrifter som ikke har mye å gjøre med helse, miljø ol? (Jeg kommer forresten fra Trondheim, hvis det hjelper)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for spørsmål! 

Det kan nok være vanskelig å finne noen som vil sponse dette. Veldig mange banker støtter prosjekter som har samfunnsnytte. Selv om deres bedrift kanskje ikke har akkurat det, så skader det ikke å søke! Ellers kan dere kontakte f.eks kommunen dere bor i og spørre om støtte, søke Solofondet, Sparebanken-fondet osv.

Let dere frem. Se i legathåndboka. Søk på google "stipend". Dere finner nok garantert noen som vil støtte dere dersom dere har tålmodighet og bruker litt tid på å lete og søke.

Det er også lurt å søke hos ungt entreprenørskap hos Nordea, de støtte ungdomsbedrifter! 

Håper svaret var til hjelp! 

Hilsen 

Unginfo i Stavanger i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Stipend og støtte
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om stipend og støtte