Hopp til hovedinnholdet

Forsinkelse og studielån.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Jeg driver med nettstudier på fulltid akuratt nå. Har søkt stipend fra Lånekassen, men fikk avslag. På grunn av at jeg mangler 50 studiepoeng (ja, jeg strøk på 5 av 6 eksamener). Jeg klarer å betale for 2 semester, etter det, så kan jeg ikke betale for å fortsette. Mamma og pappa klarer kanskje ikke å hjelpe meg med semesteravgiften. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Mamma og pappa vil at jeg skal studere og få gjort noe med framtiden min. Jeg vet hva jeg kan gjøre. Hjelp! MVH: Veldig stresset gutt, 19

Besvart 09.01.2019 10:41
 

Svar
Hei

Vi skjønner at du føler bekymring siden du ikke får støtte i fra Lånekassen. Heldigvis er det slik at dersom du har fått avslag grunnet forsinkelse, så er det mulig å ta igjen forsinkelsen, det vil si at dersom du produserer studiepoeng, så kan det hende at du igjen vil være innenfor Lånekassen sine grenser.

Du kan lese mer om forsinkelse på Lånekassen sine hjemmesider.

 

Vennlig hilsen Lånekassen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvem får støtte fra Lånekassen?

Jente ligger i parken og studerer (colourbox.com)

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for utdanningsstøtte i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

Les mer

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Gutt sitter og tenker (colourbox.com)

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Stipend og støtte
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om stipend og støtte