Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor får jeg ikke utstyrsstipendet mitt?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg har søkt og kommet inn på Vg2 studiespesialisering (språk, samfunnsfag og økonomi), og har valgt toppidrett som ett av programfagene mine. I følge rådgiveren min skal jeg ha rett på ekstra stipendpenger da jeg har valgt toppidrett. Hun mener jeg har rett på litt over 2000 kroner. Når jeg søkte om stiped fikk jeg bare tilbud om litt over 1000 kroner (standard stipend for studiespess). Jeg kontaktet lånekassen og de sa at jeg bare trengte å søke om stipend på nytt og krysse av at jeg skal gå toppidrett. Jeg prøvde flere ganger, men fant ikke dette valget noe sted? Prøvde å kontakte dem å fortelle dem dette, men svartiden deres er nå på 14 uker, så jeg spør her i stedet. Hva skal jeg gjøre for å få utbetalt riktig sum?

Besvart 13.08.2019 09:57
 

Svar
Hei


Det er dessverre vanskelig å svare på hvorfor du ikke får utstyrsstipendet ditt her på ung.no, siden vi ikke får sjekket saken din. I dette tilfellet er nok det beste å ringe Lånekassen sin kundetelefon igjen, eventuelt kan du fylle ut en ny søknad, og så ettersende en e-post om saken på Dine sider slik at saksebehandler ser e-posten din når vedkommende behandler søknaden din.

Foreldrene dine kan signere på den første avtalen din mens den nye søknaden venter på å bli ferdigbehandlet, slik at du får det stipendet du allerede har fått mens du venter.

Vennlig hilsen Lånekassen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Stipend og støtte
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om stipend og støtte