Hopp til hovedinnholdet

Flat mage til sommeren?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Skal på cruise den 6. Juni og jeg vil se bra ut ettersom jeg blir å gå i bikini mye. Dette trener jeg: Mandag: fotballtrening, sykler 1mil + litt styrke Tirsdag: jogge/styrke Onsdag: fotballtrening, sykler 2.mil + styrke Torsdag: fri.. Kanskje jogger jeg hvis været er Ok. Fredag: fri/går en tur Lørdag: fri Søndag: ski eller skøyter eller jogger (kommer Ann på været) +styrke Styrketreningen blir jeg sliten av og svetter osv. Jeg begynte med dette 1. Januar 2015. Magen min er litt stor. Ser litt ut som jeg er gravid noen måneder på vei, men visst jeg strammer magemusklene så synes det en U og muskler. Spiser også sunt, ikke godteri i ukedagene og lite i helgene. Jeg drikker ikke brus og sørger for å få mine 5 om dagen. Vil jeg kunne få flat mage til 6. Juni visst jeg fortsetter med dette?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt!

Det er kjempe bra at du er i aktivitet jevnlig, og driver variert trening. Fortsett å ta i skikkelig når du trener styrke, og ta i alt du kan på fotballtreninger. Joggeturene dine kan godt gjennomføres med noe lavere intensitet og heller lang varighet.

Hvis du liker trening som fører til at du blir skikkelig sliten, kan du gjerne prøve en økt i uka med dette programmet. Dette er svært effektiv trening, og du må ta i så mye du kan og gjøre ditt beste for å følge instruktøren :)

Jeg tenker du vil oppnå god effekt av treningen din, og kommer til å merke en klar fremgang i fysisk form fram mot sommeren. Prøv å ikke fokusere for mye på å ha helt flat mage, men vær fornøyd med deg selv som en aktiv og sunn ungdom :)

Lykke til videre!

Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett