Hopp til hovedinnholdet

Bytte klubb eller ikke?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt som spiller fotball for ett lag sån er ganske dårlig, jeg er beste på laget og spiller ganske ofte med joniur laget (1998 gutter) selv om jeg bare er 15-åring jeg vill slutte og starte på en annen klub som er bedre en det jeg spiller for men jeg vet ikke om jeg vill det fordi jeg er kaptein for G15 og G16 laget og treneren er veldig stolt og glad i meg så jeg tør ikke å slutte fordi er redd han blir skuffa over den gutten han bar brukt mye tid på i mange år vill brått slutt.....! så lurer på hva jeg skal gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt!

Du forteller om et vanskelig valg, enten forbli i fotballklubben du er i nå, eller bytte til en klubb som ligger på et høyere nivå. Jeg tror det kan være lurt å snakke med noen av de rundt deg som vil bli påvirket av valget ditt, og fortelle de hva du tenker. Både treneren din og foreldre og/eller en god venn på laget kan også hjelpe deg å gjøre valget, og de vil nok sette pris på å bli informert om dilemmaet før du gjør et endelig valg. Jeg forstår at du ønsker å satse mer på fotballen, og at du i dag ikke opplever optimal utvikling i laget du spiller på. Du må kjenne etter hva som er viktigst for deg selv. Tenk godt gjennom valget før du tar det, og snakk gjerne med noen om dette først.

Lykke til med valget!

Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Satse på en idrett

Knyter fotballskoa (colourbox.com)

Hvis man skal satse på en idrett så må man være villig til å prioritere den, og det er viktig å være forberedt på at man ikke kan være med på alt som skjer ellers. Man må ha motivasjon og vilje til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett