Hopp til hovedinnholdet

Vil delvis avriving av sener i skulder gro av seg selv?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Har fått påvist delvis avrivning av to sener i skulder ved MR undersøkelse. Har fått beskjed om å la skulder få ro/hvile og kontakte manuell terapeut. Vil denne skaden gro av seg selv etter en tid med ro og lite belastning? Har fått beskjed om at kirurgi på ortopedisk ikke er aktuelt.

Besvart 24.05.2019 09:33
 

Svar
Hei Gutt, 20 år!

Delvise avrivinger av sener i skulder vil gro sammen med riktig opptrening og riktig belastning av muskel- og senevev der skaden sitter.

Jeg vil råde deg til å kontake fysioterpaeut /  manuellterapeut så raskt som mulig sånn at du kommer i gang med opptreiningen. Dette kan fremskynde groprosessen.

Lykke til med rehabiliteringen!

Hilsen fysioterapeuten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fysioterapi

Hos fysioterapeuten (colourbox.com)

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett