Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få sixpack? Hvordan vet man at en gutt er forelska i deg?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg er ei jente på 17 år. Jeg trener Step Aerobic og litt turn. Jeg vil klare å få six-pack til sommeren. Hva slags øvelser burde jeg gjøre da? (jeg vet at det er sit ups, men vet ikke mer lixm). så er det noe annet jeg lurte på og det er hvordan kan man vite at en gutt virkelig er forelska i deg??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål!

 

Så bra at du trener Step Aerobic og turn. En slik kombinasjon vil faktisk være av de bedre for å oppnå mindre fett, f.eks. på magen, og dermed oppnå mer markerte muskler. Det har seg slik at ikke alle kan oppnå helt markerte muskler, da vår evne til å lagre underhudsfett er genetisk betinget. Noen vil måtte jobbe hardere enn andre, og noen vil ikke klare å få helt markerte muskler. Uansett må man trene mye og spise sunt og variert. Trening som øker muskelmassen i magen er ulike situpsøvelser, men det som virkelig setter fart på fettforbrenningen, og dermed reduserer fettet som ligger utenpå musklene, er utholdenhetstrening. En kombinasjon av styrke- og utholdenhetstrening vil derfor være gunstig, og du er allerede innenfor her. Turn er en veldig god treningsform for å få mer markerte muskler, og kombinert med step aerobic vil du trene veldig riktig for å nå målet ditt. Antall økter i uka og varighet på hver økt vil ha betydning. For å få helt markerte muskler på magen kreves trolig trening opptil hver dag, hvis du ikke er genetisk anlagt til å enkelt redusere underhudsfettet. Turn 2-3 økter i uka og step aerobic 2-3 økter i uka er kjempe bra. 

 

Det er flere måter en gutt kan vise sin interesse for ei jente på. Det vanligste er at de stadig vekk ser på henne og hele tiden prøver å være i nærheten. Noen er ikke redde for å flørte, mens andre er litt klønete og ender opp med noe som likner mer på erting eller mobbing. Andre igjen klarer ikke helt å vise følelsene sine, så det er viktig å ikke bare se etter tegn hos en gutt man er interessert i - men også sende signaler og være litt flørtete selv. Kanskje er han veldig interessert i deg, uten å kunne helt får det ut. Les mer i artiklene under.

 

Lykke til videre:)

 

Hilsen redaksjonen og treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

utholdehnhetstrening (colourbox.com)

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

Les mer

Styrketrening

Jente løfter kettlebell (www.colourbox.com)

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett