Hopp til hovedinnholdet

Hvordan opprettholde de synlige musklene fra morgenen, hele dagen?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Har begynt med egentrening før jeg sover!:) har tatt hjemmetrening en stund tilbake å hehe. fordi syns jeg er litt stor i magen. sixpacken syns litt + har muskler i brysten, men KUN om morgen når jeg våkner. Utover dagen forsvinner den og jeg får øllmage, ser feit ut, tror det skyldes når jeg spiser. Hvorfor er det slik? vil ha den kroppen jeg får på morgen, hele dagen. skyldes det følsom mage eller noe? trene mer? takk :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål!

 

Det er helt normalt å være "tynnere" om morgenen. Utover dagen og etter vi har spist blir magen større, både grunnet selve maten vi har inntatt, men også noe grunnet luft. Det er viktig at du ikke slutter å spise, eller begynner å spise lite for å opprettholde de mer synlige musklene fra morgenen av. Bedre er det da å trene mer, som du også foreslår selv. Både styrketrening og mer typisk utholdenhetstrening vil være bra. Styrketreningen vil bidra til at musklene blir større, mens utholdenhetstrening i stor grad vil øke fettforbrenningen. Det er kjempe bra at du trener hjemme som du forklarer, og du kan gjerne fortsette slik, og i tillegg innføre f.eks. 2 økter til i uka med trening. Legg vekt på treningsformer du liker for at treningen skal være motiverende. Det viktigste er å være i bevegelse og kjenne at pulsen øker og at du blir varmere av bevegelsene. Ha det morsomt med trening og øk treningsmengden noe i forhold til dagens aktivitetsnivå:)

 

Les gjerne mer om treningsformer i artiklene vist til under svaret! Du kan finne øvelser til hjemmetrening ved å klikke her

Lykke til


Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

utholdehnhetstrening (colourbox.com)

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

Les mer

Styrketrening

Jente løfter kettlebell (www.colourbox.com)

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett