Hopp til hovedinnholdet

Forum for tenåringer og hva som skjer i verden.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg var litt usikker på hvilken kategodri jeg skulle velge, men here goes: Jeg er ute etter noen litt seriøse tenåringsforumer, som helst tar opp ting som skjer i verden. Problemet er at jeg ikke vet hvor jeg skal starte, så jeg lurte på om det er noen spesielle sider som er å anbefale?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det kan være lærerikt å diskutere slike utfordringer med ungdommer fra andre land. Dessverre har vi ingen oversikt over aktuelle fora. Kanskje noen andre har vært innom et forum der man kan diskutere slike ting? Tips oss gjerne under ;-)

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lær mer om verdens land og konflikter

Tanks (colourbox.com)

Hva er egentlig årsaken til borgerkrigen i Syria? Hvor store er klimaforandringene og hva er BNP? Få svar på dine spørsmål om verden, konflikter og klimaforandringer her.

Les mer

Internasjonale spørsmål og problemstillinger - også til bruk i skolen

NUPI - Hvor hender det?

Har du fått i oppgave å skrive om en internasjonal konflikt?Eller trenger du litt bakgrunnskunnskaper for å følge med på nyhetene?

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)
Ciaran & Ciara
5
16.07.2019 03:37:36
Hei vi er en gutt og ei jente på 15 og ett halvt år, vi er bror og søster tvillinger og bestevenner. Vi trur at grunnen til at tenåringer ikke deltar på diskusjonsforum så ofte er. At voksne sjeldent tar oss tenåringer, og våre meninger på alvor. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 15 og ett halvt år, som er bestevenner.
Eniram
0
14.01.2019 12:23:35
Hei! jeg har et lite problem. Til våren starter jeg og noen venninner opp en elevbedrift der vi selger hjemmelaget ost! Vi skal lage den på den gamle setra til en av oss venninnene. Problemet er at vi er lite kreative, og trenger virkelig hjelp for å finne på et litt morsomt navn til "bedrifta" vår. Hva burde vi hete?
blend soar
1
07.02.2018 11:27:02
Hei, Hvis du leter etter et seriøst forum, som tar opp ekte problemer, hvor du kan snakke med folk på din alder ville jeg anbefalt Moviestarplanet. her kan du chatte og spille med vennene, og ha masse gøy! Lag din egen avatar og bli rik og berømt!

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om