Hopp til hovedinnholdet

Personen svarer sjeldent på meldingene mine, hva betyr det?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Har en venn som svare sjelden og tregt på meldingene mine. Betyr det at vennen ikke vil snakke med meg? Når vi er ilag på fritiden og ikke på sosiale medier er h*n veldig pratsom og ler sammen osv. Jeg tenker at personen er opptatt, men ikke hele tida. H*n ser meldingene mine, men svarer ikke. Blir lei meg å tenke at det er et tegn at h*n ikke vil snakke/chatte med meg.. Når vi møtes snakker vi og har det gøy sammen. På internett blir jeg ignorert..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Bare fordi en person ikke skriver tilbake med én gang betyr ikk det nødvendigvis at det er noe galt. Det kan være flere grunner til denne oppførselen; personen kan være opptatt, glemsom eller rett og slett være generelt treig til å respondere på meldinger! - og da er det nok ikke bare du som føler at h*n ikke er så flink til å svare på meldinger.

I utgangspunktet er det jo viktigst å ha det fint når dere faktisk er sammen, enn over chat:) Du kan jo eventuelt høre med h*n om det er noe spesifikk grunn til at personen er så treig til å svare på meldinger om det er noe som plager deg veldig.

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Novelle: "Har han sett meldingen min?"

Jente ser på mobilen i senga (colourbox.com)

Jeg ligger i senga å venter på svar. Telefonen er klistret til hånda mi akkurat som en tyggegummi og kroppen kjennes stiv og nummen. Jeg sendte meldingen i går kveld, men Sondre har fremdeles ikke svart. Hva skal det bety?

Novella er skrevet av Victoria Madelén

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap