Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i exen til bestevenninna

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg og en gutt (exen til bestevennen min) er forelska og har vært mye sammen. Sist vi var sammen hooka vi. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Han r exen til bestevennen min, og jeg er veldig redd for at hvis han og jeg tar steget videre og blir sammen vil jeg fucke opp vennskapet til meg og bestevenninnen min. Hva kan jeg gjøre?

Besvart 18.08.2019 20:37
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du synes det er en vanskelig situasjon å være i. Det er vanskelig for meg å si hvordan bestevennen de vil reagere hvis du og exen tar steget videre, men kanskje du kjenner venninnen din godt nok til å vite litt om hvor hennes grenser går?

Er det lenge siden de slo opp og er exen hennes fortsatt et sårt tema for venninnen din? Hva hadde du tenkt om du var i samme situasjon som bestevennen din? Jeg tenker at det kan være lurt å være ærlig med venninnen din og fortelle henne det som har skjedd. Gi venninnen din tid og respekter det hun sier. Det er ikke sikkert hun syntes det er helt greit med en gang, men samtidig tror jeg hun vil sette pris på ærligheten din.

Jeg legger ved en artikkel som handler om nettopp dette og anbefaler deg å ta en titt.

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap