Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste som jeg er kjempe glad i

Jente 14 år
 

Spørsmål

Heisann. Var litt usikker på hvilken kategori dette skulle gå innpå, men håper jeg landet sånn ca riktig. Jeg har en kjæreste som jeg er kjempe glad i. Vi har vert venner lenge og ble sammen for 3 mnd siden. Vi har sagt "de tre magiske ordene" og jeg mener det virkelig. Jeg har aldri likt noen bedre og følelsen jeg får av å tenke på han kan verken forklares eller sammenlignes med noe annet i hele verden. For to dager siden fortalte han meg at en jente hadde kysset han og at han ikke hadde stoppet henne, men bare fortsatt. Jeg ble knust og det føltes som at de veggene som holder meg oppe bare braste sammen. Vi har ikke gjort det slutt for jeg ga han en ny sjanse. Idag når jeg var i dusjen knakk jeg plutselig sammen og bare gråt. Jeg klarte ikke å reise meg før etter en god stund. Jeg har stemmen hans fast i hodet mitt og jeg elsker han så høyt. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Det føles som at en bit av sjelen min er tatt vekk og jeg er ihjel knust... Hva skal jeg gjøre med alt dette?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det er vondt når man får høre om sånne ting. Jeg ville anbefale deg å snakke med noen om dette. Siden følelsene er så store for han blir det så sterkt. Husk at det var han som gjorde noe dumt, at du ikke har noe skyld i det. Det at dere har sagt de magiske ordene skal også bety noe, og når han gjør sånne ting så blir det vanskelig å kunne stole på hverandre. Hva med å snakke med han om dette? At det er visse ting som er viktig for deg og for at forholdet skal fungere. Du har følelser for han, men at du har blitt veldig såret og har vanskelighter med å takle det. Du kan også snakke med noen venner eller foreldrene dine om dette og fortelle hvordan du har det. Kanskje de kan hjelpe deg? Du skal bli behandlet med kjærlighet, omtanke og respekt. Se hvordan han oppførerseg, og ikke bare hva han sier. Håper ting går bedre, ønsker deg lykke til! Legger ved artikler under som er fine å lese.


Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit