Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen å snakke med, jeg stoler ikke på noen.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg sitter å gråter og vuderer seriøst å hoppe ut av vindue nå. Jeg hater livet mitt, skolen går dårlig, jeg har nesten ingen venner, bare en, familien min er bare et HELVETTE!! Jeg orker ikke mer jeg VIL ikke mer! Jeg har ingen å snakke med, jeg stoler ikke på noen. Alt føles umulig, jeg en stor feit mislykka dritt. Det er bare krangel i familien hele tiden!! Jeg mener nå- mamma har jobba nattevakter og nå har ho akkurat stott opp å bare Stokke ut. Så tvinger ho meg til å være her hjemme I DETTE MUKKA HUSET å jeg må rydde rommet, støvsuge, skifte i burene til de tre dyra mine. Det er ikke sånn jeg vil tilbringe dagen min.. I går gikk jeg 2-3kilometer for å sitte på en bestemt huske, jeg satt der i to timer, bare for og komme meg unna den dritten jeg har til mor. Ho er en elendig mor, ho roper og kjefter hele tiden!! Ho sier ting som, du kommer aldri til å få deg venner, jeg håper du stryker med, du er tykk og blir bare feriere og friterte vær dag, du er en elendig datter, osv

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg forstår du har det vondt inni deg. Jeg tenker du og din mor har kommet inn i et dårlig spor. Måten din mor snakker til deg er i hvert fall ikke akseptabelt. Jeg synes du skal ta deg en tur til helsesøster og få snakket om dine frustrasjoner så kan hun hjelpe deg videre. Kanskje hun kan snakke sammen med deg og din mor?

Du er hjertelig velkommen til å ringe til Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111. Det er gratis å ringe og du kan være anonym.

Vennlig hilsen ung.no og alarmtelefonen.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Krangler med mamma (eller pappa)

Jente og mor krangler (colourbox.com)

Når din egen mor (eller far) klager over noe av det du har gjort (eller ikke har gjort), man du bli irritert. Kanskje du blir frekk, kanskje blir de ufine, og dere er i gang.

Les mer

- Når mamma blir sint, så skriker hun og kaller meg slemme ting

Jente krangler med mora si (colourbox.com)

Hun kan dra meg i håret, dytte meg, klype og slå. Jeg tør ikke å si henne imot, så det har skjedd en del.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Problemer hjemme
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om problemer hjemme