Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har sex med meg selv om jeg sier at jeg ikke har lyst og at jeg ikke er klar for det.  Er det greit? Skal jeg si i fra?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er 13 og har ett lite problem.Før har jeg vært redd for å bære sammen med en gutt.Jeg vet ikke hva det kom av men jeg ble sjenert med en gang jeg ble sammen med noen.Etter hvert komm jeg litt over den frykten. Jeg ble sammen med ed gutt, Jeg likte han veldig godt og følte meg veldig trygg med han, og jeg tipper det sammen omvendt... Vi hadde ikke vært sammen lenge før vi begynnte å små kysse. en dag dro jeg hjem til han.Og det var ingen hjemme.Vi lå i sengen å så på en film.Etter hvert la han hodet på magen min, og han kysse meg litt og gikk litt oppover.La hodet mellom puppene mine og sa skal vi ha sex!Jeg kunne ikke akkurat si nei så han la seg oppå meg og begynnte.Jeg ble ikke med på det så han måtte kle av seg selv.Jeg sa att jeg ikke hadde lyst, men han bare overså meg!og begynnte jeg sa stopp flere ganger for jeg var ikke klar for å ha sex. Etter dette har han bare gjort det mer og mer.Avogtil ble jeg med på det!Er det greit? Skal jeg si i fra? HJELP!!:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13 og takk for at du skriver til oss!
Det kjæresten din gjør mot deg er IKKE greit! Å tvinge/presse noen til seksuelle handlinger mot sin vilje er svært alvorlig og er et seksuelt overgrep. Kjæresten din skal respektere deg og dine grenser. Ut i fra hva du skriver gjør han ikke det. Jeg vil på mitt sterkeste anbefale at du sier i fra. Jeg legger ved en artikkel som kan være nyttig.
 
Vennlig hilsen psykologen
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Har du opplevd seksuelle overgrep?

Gutt holder telefon (www.colourbox.com)

Har du opplevd uønsket berøring eller seksuelle overgrep? Føler du deg alene om det du har opplevd? Både gutter og jenter kan utsettes for overgrep.

Ringer du Alarmtelefonen på 116 111 eller hjelpetelefonen på 800 57000 får du snakke med noen som forstår og kan hjelpe deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit