Hopp til hovedinnholdet

Jeg var full og sovnet mens han tok på meg nedentil. Seksuelt overgrep?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. For en liten stund siden var jeg på fest hvor keg drakk meg utrolig full. Jeg husker ikke deler av kvelden.. Men når jeg skulle sove la jeg meg i sammen med en gutt.. Han virket ikke så veldig påvirket, og han begynte å klå på meg.. Jeg sa ikke nei, men jeg var veldig usikker. Var så full at jeg sovna mens han tok på meg der nede.. Var det seksuelt overgrep? Jeg har iallfall en skikkelig vond følelse inne i meg etter hendelsen

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 20 og takk for at du skriver til oss!
Seksuelle overgrep inkluderer uønsket berøring, slik du ble utsatt for. Du beskriver en vond følelse etter hendelsen, og jeg vil råde deg til å snakke med noen om hva du ble utsatt for. Kanskje kan helsestasjon for ungdom være et godt alternativ? Jeg legger ved en artikkel som kan være nyttig.
 
Vennlig hilsen psykologen
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Voldtekt og seksuelle overgrep

Mann truer ei jente (colourbox.com)

Seksuelle overgrep kan være uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget seksuell aktivitet med andre, påtvunget seksuell aktivitet mens andre ser på. Et overgrep vil si at et menneske krenker et annet menneskes rettigheter. Overgrep kan hende alle uansett alder og kjønn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep