Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk dickpick, må jeg sende tilbake?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei ung! Det jeg skriver nå er egt ganske krise, for aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kjenner en gutt (han bor en god del timer unna meg), men vi har lzm dirtysnappet. Altså jeg har bare sendt bh og rumpe, mens han har bare sendt pack og i bokser. Hqn skrev at han ville pule hvis vi møtes,hahah han bare tulla men jeg skrev fortsatt ja bare på kødd. Men igår så skrev han om vi skulle sende Nudes til hverandre, lzm helt naken of da skrev jeg «ja, men en annen gang». Også plutselig sendte han dickpick til meg, uten at jeg spurte om det der og da. Så sa han at han måtte få tilbake siden han sendte, men når jeg tenker meg om så vil jeg ikke. Selv om jeg skrev ja at jeg skulle sende. Tør ikke. Men aaaner ikke hva jeg skal gjøre? Hvordan kan jeg si nei uten at han blir sur ?? Heeelp meee

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Supert at du sender inn spørsmål til oss!

NEI du må ingenting! Uansett om du har sagt "liksom ja" eller sa ja og mente det. så har du ALLTID mulighet til å trekke deg.

Og at han sender til deg er heller ikke helt greit i og med at du ikke har sagt at du ønsker bilde av penisen hans.

Jeg blir skikkelig glad når du forteller at du har tenkt deg om, for det er fort gjort å gjøre ting uten å tenke helt igjennom. Og etter at du har tenkt så kom du frem til at du ikke ville. Da er dette dine grenser, og de er viktig å ta vare på.

Bare si det til han, hva du tenker er greit eller ikke for deg. Da slipper han også å lure på om han skal sende flere bilder eller ikke til deg. Bare si at du ikke vil ha bilde av penisen hans, og at du ikke har lysst til å sende bilde av deg selv. Det er lurt å være tydelig for da slipper dere missforståelser hvor han tor at du vil pule fordi du skrev det på tull, men så skjønnte ikke han det.

Uansett! Du må ALDRI noe når det kommer til nakenbilder og sex, eller/og dersom det er i strid med dine grenser.

Jeg heier på deg!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Har du opplevd utpressing på nett?

Gutt på rommet sitt foran pc (www.colourbox.com)

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder i sosiale medier og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

Les mer

Er det lov å sende dickpics?

Jente ser på mobilen på senga og ser sjokkert ut (colourbox.com)

Det er ikke lov å sende bilder av kjønnsorganet ditt til folk som ikke ønsker det. Dette regnes som seksuelt krenkende adferd og kan anmeldes.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit