Hopp til hovedinnholdet

Utsatt for vold hjemme

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei æ snys ikke det e greit at lile broren min på noen uka slår mæ han slår mæ ganske ofte å pluss æ har orobleme elerst æ har blit banka opp av faren min ste mora mi tanta mi bestemora mi ja ganske mange å æ blir altid slåt å æ vet ikke ka æ skal jør længere æ har snakka med barnevernet om det men det ser ikke ut som om di akurqt bryr sæ så mye om ka som kjer heime å noen ganga nor æ prøve å snakk med noen om det så sir di du lygg æ trur ikke faren din slår dæ alle sei det kvær gang men det e jo ikke så rart nor æ e med andre så tør han ikke å jør nokka mot mæ men nor æ e aleina med han så slår han mæ å jør så æ får vont å har hat blåmærka etter han å æ vet ikke ka æ skal jør længere æ skrik kvær kveld å æ bare ikke kar mer av det som kjer heime æ sku egentlig gåt skole nu men mysta skole plassen min så nu e æ bare heime oss fren min sælom at æ ikke har lyst å æ bi altid kjæfta på å slåt å faktisk så har han rørt puppan mine å rompa mi å det syns æ ikke e greit

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Fint du tar kontakt med Ung.no. Det er trist å høre hvordan du blir behandlet av din far og av andre i din familie. Du beskriver at du blir slått og at du har blitt utsatt for seksuelle krenkelser. Det din far og de andre familiemedlemmene har utsatt deg for er straffbart. Du skal ikke ha det sånn hjemme der du bor. Jeg vil oppfordre deg til å si fra til barneverntjenesten igjen. Du kan gjerne ringe til Alarmtelefonen for barn og unge på telefon nummer 116 111. Vi kan hjelpe deg med å melde fra til barneverntjenesten i den kommunen du bor i!


Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Jente ringer (foto: 116111.no)

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vold