Hopp til hovedinnholdet

Han sendte bilde av tissen sin

Jente
 

Spørsmål

Hei jeg la til en 05 ig jeg er 06. Han spurte om jeg ville se et bilde av han og da skrev jeg ja når jeg ser snappen ser jeg tissen hans. Jeg har fjernet han som venn men hva skall jeg gjøre!

Besvart 09.12.2018 20:55
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss!

Her har det blitt en skikkelig misforståelse, mellom deg og gutten. Det han her gjort er ikke greit, og det er ikke din skyld. Det er ikke lov til å sende nakenbilder til noen som ikke vil ha det. Så i teorien kan du faktisk melde han til politiet

Jeg forstår godt at du trodde han ville sende et bilde av seg selv (som i ansikt) og det at gutten da sender et bilde av penisen sin til deg, er jo veldig over kanten. 

Du har gjort helt riktig i å fjerne han som venn. Du trenger ikke gjøre noe mer, fordi du har ikke gjort noe feil. Dersom du føler deg krenket kan du gi han beskjed om dette. Han har faktisk begått et lovbrudd. Og dersom han er en ekte gentleman kommer han med en unnskyldning for misforståelsen.

Det å få nakenbilder man ikke har bedt om er #ikkegreit og det er ikke noe man skal måtte regne med eller tåle. Det er rett og slett dårlig stil av de som sender... 

Det er ofte veldig fint å snakke med en voksen man stoler på dersom man er bekymret eller usikker  på noe. Da kan du også få hjelp og støtte dersom du trenger det <3

Jeg heier på deg!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Heder på en bærbar datamaskin (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

Sånn kan du takle mas og press om nudes

Oppgitt jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Lettkledd jente på senga med mobilen i hånda (colourbox.com)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit