Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg spørre læreren om han vil ha sex med meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Halo jeg er en gutt på 13 år jeg er forelsket i gym læreren min. Hann er 58år gammel. Jeg lurer på ossen jeg skal spørre han om hann vil ha sex med meg. Jeg har et problem hvær gymtime så får jeg stå penis av læreren min men alle ser det på grunn av at penisen min blir 15.5 cm lang. Og etter hvær gymtime dytter jentene meg in i jentegarderoben og tvinger meg til og bli sugd og ha sex med meg jeg er homo i tilleg. Men jeg klager ikke.

Besvart 25.02.2019 17:24
 

Svar
Hei gutt 13 år. 

Så fint at du skrev til oss. 

Du kan ikke spørre læreren din om dere kan ha sex sammen fordi det ikke er lov. For det første er du under den seksuelle lavalderen som er 16 år, og for det andre kan ikke lærere ha sex med elever. Det er fordi elevene står i et avhengighetsforhold til lærerne. Lærere kan miste jobben og også bli dømt for overgrep hvis den har sex med en elev. 

Det er vondt å være forelsket i en man ikke kan få. Du må arbeide for å komme over læreren din. Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og svaret her. Da slipper du å si så mye til å begynne med. 

Jentene har ikke lov til å tvinge deg tilseksuelle handlinger, hverken suging eller samleie. Det jentene gjør med deg er seksuelle overgrep.

Du må snakke med noen om dette. Du kan snakke med helsesykepleier. Benytt metoden med utskrift/skjermbilde. 

Hvis jentene prøver å tvinge deg inn i garderoben, må du rope på hjelp. Du kan også gå ut fra guttegarderoben med andre gutter, som kan hjelpe deg å stoppe jentene, hvis de prøver å dra deg inn. Det er du som bestemmer over kroppen din! Ingen skal bestemme hva du skal gjøre, annet enn du selv. 

Det er fint at du vet hvilken legning du har. Dette må også andre respektere. Du kan også snakke med helsesykepleier også om dette, hvis du vil. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

Les mer

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex