Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tvunget til å suge en fyr og videoen ble sendt til familien min

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er jente på 15 år og ble slått til av en fyr og ble tvunget til og suge han, denne videon har blitt spredd og absolutt alle har den. Videon har blitt sendt til familiemedlemmer selv onkler osv. Familien min kaller meg hore og sier de ikke vil ha meg her mere og jeg ødelegger ryktet til familien og at de hater meg. Jeg er enig jeg har utrolig lyst til å flytte hjemme fra, hører hele tiden at jeg er hore og de kaller meg feit og alt de trykker meg bare ned og jeg orker ikke deg mer. Jeg blir også slått til og har ikke gått på skolen på 1 år og går bare på ungdom skolen, de ødelegger all slags energi jeg har, orker ikke engang å gå på skole lenger. Vær så snill hjelp meg

Besvart 14.08.2019 21:20
 

Svar
Hei

Kjære deg! Så kjipt å høre hva du har blitt utsatt for!

Det er ulovlig å slå andre, det er ulovlig å tvinge noen til å suge seg, det er ulovlig å filme andre mot deres vilje, det er ulovlig å spre denne videoen videre.

Det som har skjedd med deg er IKKE din feil, du har ikke gjort noe galt!

Jeg forstår godt at det som har skjedd ødelegger for deg i hverdagen din, og det er vondt å høre at du ikke har noen støtte i familien din, når det som har skjedd med deg utfra hvordan du beskriver det er voldtekt.

Det som er viktig for deg nå er å finne en voksen du stoler på og som du kan fortelle dette til. Slik at du får den hjelpen og støtten du fortjener og trenger.

Jeg anbefaler deg å ringe Alarmtelefonen 116111. Du kan være anonym om du ønsker det. De kan hjelpe deg å komme deg ut av dette ved å finne ut hvem som kan hjelpe deg der du bor.

Du kan også snakke med helsesykepleier på din skole eller læreren din.

Det som har skjedd med deg er ulovlig og straffbart, så du kan veldig gjerne snakke med Politiet der du bor, for å få råd om hva du kan gjøre.

Det som er viktig er at du finner noen som kan hjelpe deg <3

Jeg heier på deg!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Jente ringer (foto: 116111.no)

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep