Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplevde å bli tatt på ballene og på rompa. Trakassering/homofili?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har opplevd å bli tatt i ballene av ein som går i samme klasse. . En tideligere hendelse var da han tok meg i rompa. Han gjorde desse helt tilfeldig, men jeg har sagt hva han har gjort mot meg. Siden den gang har han sluttet. Uansett, hva vil dette si? Er det seksuell trakassering, eller er det homofili? Hvorfor gjorde han dette?

Besvart 12.09.2019 11:20
 

Svar
Hei gutt (17)

Det er ikke greit at noen har tatt deg på ballene og rumpa uten din tillatelse. Dette er seksuell trakassering

Det er veldig bra at du sa i fra og at han nå har sluttet! Når man opplever seksuell trakassering, og annen trakassering, er det viktig å si i fra. Enten til personen selv i første omgang for deretter å si i fra til andre voksne på skolen.

Å ta noen andre på kroppen uten tillatelse kan ikke kalles homofili. Homofili defineres som å være tiltrukket av det samme kjønn. Det er ikke sikkert at personen som tok deg på rumpe og ballene, er tiltrukket av deg eller av andre gutter. Hvorfor han gjorde dette, er det bare han som vet.

Les gjerne artiklene jeg legger ved:) Lykke til! Og si i fra hvis du opplever dette igjen.

Hilsen Helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet