Hopp til hovedinnholdet

Har noe under forhuden

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har dotter under hodet av penisen. Samme farge, og de kor ikke. (Er Jomfru) har hatt det lenge. Hjelp, hva er dette.

Besvart 15.09.2019 22:17
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å helt vite hva det er du har under forhuden. Men om det ikke klør, og heller ikke er smertefullt eller lukter, kan det være noe så enkelt som litt forurensning eller litt "skittent". Det er ofte litt forurensning i form av et belegg som kan legge seg der. Det er derfor viktig at når du dusjer, drar du forhuden litt tilbake slik at du får vasket deg godt også der. Dersom ikke dette er årsaken, bør du kanskje oppsøke helsestasjon for ungdom for en liten sjekk. Du kan der bli undersøkt av lege, gratis. Lykke til. 


Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i dusken (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnslemlestelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnslemlestelse