Hopp til hovedinnholdet

Skal penis væe stiv eller slapp når vi skal klare å trekke forhuden tilbake

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, har snakket med dere før om trang forhud. Dere sa at man skal kunne klare og trekkke forhuden over penishodet, hvis ikke så har man trang forhud. Men mener dere å trekke forhuden tilbake når penisen er stiv eller slapp?

Besvart 07.10.2019 09:29
 

Svar
Hei

Du skal klare å trekke forhuden tilbake også når du onanerer. Det vil si at du skal klare å trekke forhuden tilbake også når penis er stiv. Forhuden skal gli greit over . Er du usikker så kan du la legen på helsestasjon for ungdom  se på deg og se om du trenger hjelp med krem for eksempel. 

Ta og en titt å artiklene jeg har lagt med. 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer

Alt du trenger å vite om forhuden

Gutt sitter på do (colourbox.com)

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnslemlestelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnslemlestelse