Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tvunget til å suge en eldre gutt og videoen av dette er delt...

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, for et år siden ble jeg tvunget til å suge en eldre gutt som var 21 år. Han filmet dette og så klart kom videoen ute. Jeg får videoen tilsendt rundt 50 ganger daglig av mennesker jeg ikke kjenner. Jeg har anmeldt dette men ingenting skjer. Har ikke fått vite noe som helst om hva som skjer eller noe. Jeg føler de har glemt det helt. Og absolutt ingen tror på at dette var med tvang, ikke engang familie og venner. Jeg sliter på skolen, og for ofte drapstrusler, jeg tørr ikke lenger å gå ute fordi folk tar bilder av meg og kaller meg hore, de spytter på meg. Og selv eldre folk er veldig frekke mot meg pga dette. Legger meg til på sosiale medier kaller meg ditt og datt, legger ut videoen på sosiale medier, sprer den osv. Det vanskeligste med dette må være at jeg faktisk vurderer å ta livet mitt vis det ikke blir bedre. Eller så håper jeg at jeg kan flytte til Sverige eller så langt unna Norge som bare mulig, jeg sitter og skylder på meg selv og ender opp med at jeg blir deprimert.

Besvart 23.10.2019 16:46
 

Svar
Hei

Så utrolig vondt å høre at du opplever dette! Dette er ikke greit på noen mulig måte. 

Du gjorde det helt riktige når du anmeldte dette til politiet, og jeg forstår at det er kjipt og vanskelig at de ikke forteller deg hva som skjer. 

Slik jeg ser det handler dette om mye mer enn gutten som tvang deg til å suge han og som etterpå spredte videoen videre. Dette handler også om at du får denne videoen tilsendt av andre. Og at du opplever hets og krenkelser på sosiale medier, at folk tar bilde av deg, spytter på deg og kommer med drapstrusler. Dette  er veldig alvorlig og ulovlig. Ingen skal bli utsatt for noe sånt! Derfor oppfordrer jeg deg på det sterkeste til å anmelde alt dette.  

Du har full mulighet og rett til å få vite hvordan saken din står og jeg tror det vil være nyttig for politiet å få informasjon om at du i tillegg blir utsatt for trakassering og krenkelser fra andre. Det som er lurt for deg å gjøre er å screenshotte og ta vare på alt av bilder, meldinger, brukernavn osv slik at du kan gi dette til politiet.

Du kan også ta kontakt med Politiets nettpatrulje på Facebook. Det finnes ulike sider for ulike deler av landet. 

Jeg lover deg at det kommer til å bli bedre, men det du står i nå er vanskelig å stå i alene. Siden ikke familie og venner tror deg er det viktig at du finner en voksen som kan hjelpe deg og støtte deg. Dette er tungt å bære alene. Du kan snakke med helsesykepleier på din skole eller dra på helsestasjon for ungdom der du bor. Eller kanskje du har en tante, lærer eller nabo som du stoler på?

 

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

Les mer

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Trist jente sitter på senga (colourbox.com)

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente ser på mobilen sin og er lei seg (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Enkle råd når livet er vanskelig

Gutt ser alvorlig ut (colourbox.com)

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep