Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kåt på stesøstra mi, hva gjør jeg?

Annet 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg har jeg flyttet inn med stemoren min. Og stemoren min har en datter som skal bli min stesøster. Hun er 14 år men er veldig deilig og fin. Jeg greier ikke å stoppe å nappe løken min mens jeg ser på henne. Jeg har sett på ”stepmom og stepdad” og jeg blir så inspirert. Stesøstera mi er halvt latin og litt italiensk kanskje litt salt å. Men stemoren min er fra Kina men bor i Norge. Vi er en glad familie med en veldig fin stesøster. Kanskje jeg og pappa skal ta hun bakfra? Pls hjelp meg!

Besvart 31.10.2019 20:01
 

Svar
Hei!

Det å bli tiltrukket av eller kåt på stesøsken er ikke uvanlig. Ofte er det to personer som ikke har vokst opp sammen og som ikke kjenner hverandre så godt til å begynne med. Da er det ikke så rart at en kan kjennet at det oppstår følelser. 

I Norge finnes det noen lover som regulerer hvem en kan ha sex med. En kan ikke ha sex med søsken eller stesøsken. Og i tillegg finnes det en lov som handler som seksuell lavalder. Den sier at en person over 16 ikke kan ha sex med noen under. Siden du er 20, er du godt over hennes alder og vil derfor kunne bli straffet.

Selv om det ikke er mulig for deg å ha sex med stesøsteren din, er det ikke ulovlig å fantasere om det når du onanerer og har sex med deg selv. I fantasiene våre er alt lov og mulig. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit